2010-02-03
 15:16:39

ÅÅÅH !!! -.-

Studiestatistik

Studiestatistik Poäng Max Omdöme Kommentar
Serveringstillstånd 3 4 VG-  
TERMINSOMDÖME       Mycket bra! Hög närvaro, DU är aktiv och kan reflekterar kring ämnen. Du har delatgit i samltiga examinationsmoment med bra resultat.
Alkoholens historia, alkohollagen 1 4 IG Omprov 10 december
Prov alkoholskador     IG  

Studiestatistik Omdöme Kommentar
TERMINSOMDÖME   Ok. Halva terminen har gått och jag måste få se mer av dig för att ha underlag till bedömning. Du har inte gjort inlämningsuppgiften om druvor men om du deltar resten av kursen har du alla möjligheter att komma ikapp.

Studiestatistik Omdöme Kommentar
Crime and Punishment Ej gjord  
TERMINSOMDÖME   OK. Du har bra närvaro och är delaktig på lektionerna. Du måste göra examinationen (Debate on Capital Punishment) för att få grön lampa - annars riskerar du en kommande IG-varning.

Studiestatistik Omdöme Kommentar
Inlämning hotellklassificering    
Redovisning - marknadsföra bästa hotell!    
Muntligt läxförhör Företagsformer OK Ok på gränsen till ej ok. Du måste läsa på bättre till nästa gång för att visa dina kunskaper.


Studiestatistik Omdöme Kommentar
TERMINSOMDÖME   IG-VARNING pga stor frånvaro. För att få ett betyg i kursen "Idrott och Hälsa A" krävs det att man deltar, något du nästan inte alls gjorde under förra terminen. Jag hoppas på en förbättring. När du deltar gör du det på ett bra vis.


Studiestatistik Omdöme Kommentar
OMDÖMEN   Alltid glad och positiv inställning i köket som smittar av sig, vilket är oerhört viktigt. Jobbar på bra. Kan vara lite mer fokuserad på lektionerna och ta mer egna initiativ och framförallt våga misslyckas. Keep up the good work!


Studiestatistik Omdöme Kommentar
TERMINSOMDÖME   Ok. Jag måste få se mer av dig för att ha underlag till bedömning. Det är dags att ta igen och komma ikapp för att nå godkänt i kursen.
Vårens arbete    


Studiestatistik Omdöme Kommentar
Antiken IG  
Läxförhör: Dante Ej gjord  
TERMINSOMDÖME   IG-varning. Du skrev icke godkänt på mom. antiken och dök inte upp på omprovstillfället. Du deltog inte i läxförhöret Dante och måste komplettera redovisningen Helvetstratten skriftligt samt arbeta aktivt både muntligt och skriftligt på lektionerna. För att klara hela kursen krävs det att du från och med nu är väl förberedd inför proven samt lämnar in väl genomarbetade inlämningar i tid. Du bör också komma samtliga lektioner.
Medeltiden - Vad är en ond människa? Ej gjord  
Språksociologi gruppredovisning Ej gjord  
Språksociologi Skriftligt prov Ej gjord  
Naiv super/Krönika Behöver kompletteras  






SER ni hur mkt jag har att göra eller !? :O
Fyfan , det här är inte normalrt ! det borde inte ens vara lagligt att behöva göra såhär mkt -.-


Anonym

vad duktig du är! ;)


jennieefer

du har ju faktiskt bara dig själv att skylla! :)


Anonym

håller med jennifer ^^



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: