2009-01-27
 00:24:56

TWILIGHT

världens underbarase film ever. jag är så jävla kär i den så det finns inte xD haha.
Och han , omg va han e snygg asså, skulle inte säga nej, verkligen inte. inte ens om jag va nunna för fan, fett grymt, då e man ju otrogen mot gud och grejer haha :P

aja , fick ngt ryck omd en filmen nu bara, han tänkt på den i 3 dagar nu :P  för min dator har crashat och jag hade filmen i datorn så nu får jag leva utan typ xD om jag inte ska kolla på as kass kvalitet -.-  och det skulle jag lätt kunna göra (a)

KÖSS FÖR FAEN ;)
2009-01-27
 00:21:30

<3

Det finns så många falska vänner, som verkligen får en att tro att dom är äkta. men sen sticker dom när det väl gäller. en äkta vän stannar kvar i alla lägen. Precis som du har gjort, du är min bästa vän och det komer du nog alltid att vara. och du ska veta att hur ensam du än känner dig så finns jag alltid här för dig, jag kommer aldrig svika dig igen. Det jag gjorde mot dig var hemskt och jag har haft så jävla mkt skuldänslor och ångest  över det så det finns inte, och dom känslorna kommer tillbaka lite då och då. men jag f¨r skylla mig själv. Jag som inte kunde kontrollera mig själv, men nu kan jag! Tror jag iaf, jag försöker.
Jag älskar dig  som en syster och bästa vän,  och vad som än händer komemr jag alltid att vara vid din sida,  så som du har varit vid min.


2009-01-27
 00:14:10

sex

Jag har inte haft sex på typ as länge , sen långt innan jul.
Och jag blir så jävla irriterad på alla jävla idioter som tar mig för givet, som t.ex. mitt ex :) 
Han som ringer och säger att ahn älskar mig så jäkla mycket och bla bla bla, på fyllan -.- sen så när han är nykter då frågar han bara när jag kommer till sandviken gen och om jag kan sova hos han och varför vi inte kan ha sex och när jag väl säger att jag inte vill pga ångest , ja då blir han skit sur för att då är det tydliogen hans fel enliogt han att jag har ångest, men han är en idiot som alla andra. t.ex en anna som tror att jag ska ha sex med hans kompisar som är över 30 för att han är skyldig dom pngar, ja han kan ju också dra åt helvette.

Jag ska inte ha sex förens jag har ett förhållande med ngn som INTE är en idiot.
Den du ;)
 
2009-01-27
 00:07:08

kille för en dag

Det första jag skulle göra om jag vaknade upp och fick vara kille för en dag är att springa naken runt hela huset haha.
Sen skulle jag stå upp och kissa bara för att xD  och sen skulle jag sitta ner och kissa :P
Sen skulle jag typ göra mig själv kåt och runka och sen hoppa i badet haha .

jag skulle ha sex med mig själv också, bara för att veta hur det känns, för det har jag alltid undrat hahahahahahah..

Sen skulle jag pierca mig i olonet och i förhuden och sen skulle jag tatuera kuken också :)
2009-01-14
 20:08:14

...

missade en svenska lektion igår och då missade jag även att den va inställd idag, så jag kom till skolan till 08.35 men ingen i min klass va där sen kom jag på att vi skulle träffas inne i stan 12.45 och att den kanske va inställd.  så jag mötte lolla i roslagsnärby sen åkte vi hem till mig och gjorde typ ingenting. Och nu är jag sur så jag kä nner inte alls för att skriva klart dethär inlägget eftersom att allt är mitt jävla fel enligt min mamma. HEJDÅ
2009-01-13
 16:30:16

D.i.s.s.a.r.e

Sitter på mammas jobb nu och vä'ntar på lolla.
Skulle egentligen vara med sara idag men hon valde att vara med bergs ist fasten hon har snackat såååå mycket om att aldrig dissa mig för bergs och bla bla bla, men man vet ju hur sånt snack aldrig håller.

Va i skolan idag också, och jag pratar typ inte med någon i min klass xD jag tror inte riktigt att dom tycker om mig hahha. jag kanske är för "tattig" för dom hahahahaha xD aja jag vet inte jag.

Träffade vicy i skolan idag iaf och hon fick tydligen hoppa över 9an och börja iv ist så nu har jag ju ngn att varaf med på rasterna iaf, jag har ju ifs lolla, emma och jossan också men vi har aldrig samma raster :P

nu ska jag ut och träffa lolla,
KÖSS
2009-01-11
 23:04:16

saknar.



Jag pratade med min pappa idag.
Fan vad jag saknar han och min lillebror oskar.
Oskar träffar jag nästan aldrig eftersom vi inte har samma helger hos pappa men han försöker göra så vi kommer ungefär samtidigt.
Jag har inte träffat han på en vecka nu, och det är inte så speciellt lång tid men med tanke på hur mycket vi umgicks sist jag va där och hur mkt han tog hand om mig när jag va sjuk så är det lång tid. så mycket har inte jag umgåtts med min pappa någonsin som jag gjorde när jag va där. och det va bara för att jag var sjuk.
Pappa lära ju åka in med mg på akuten för jag hade astma och förkylningsastma på samma gång och ingen medicin.
Så jag kunde typ inte gå utanför dörren utan att hosta tills jag spydde.

Jag träffar typ aldrig min pappa :(  En gång träffades vi inte på 6 veckor och när jag väl kom upp dig så sov jag hos jenniefer första natten och sen va jag ute hela tiden. jag sov hem,ma en natt och träffade pappa max en timme på hela helgen.

Men nu ska det fan bli ändring på allt det där. jag ska upp till sandviken varannan helg och försöka umgås mer med pappa och oskar. :) 
Oskar te.x har sagt till pappa att han saknar mig jätte mycket och att han vill att jag ska flytta tillbaka till dom :(  När jag hörde det blev jag fan as ledsen.

Aja. Jag älskar min pappa och min lillebror! <3
2009-01-11
 22:53:00

-.-

inte så lyckad dag idag.
Jag sov ungefär 5 timmar inatt och cigaretterna hade tagit slut imorse och jag kunde inte köpa nya förens jag var klar och jag hittade inga kläder som jag ville ha idag. Jävlar va helvettet bröt lös runt 1-2 idag. riktigt förbannad var jag. sen hittade jag nickes cigarill paket så jag tog en sån och det smakade piss så det gjorde ju inte saken bättre.
sen skulle jag johan och sofia in till stan iaf så sofia köpte cigg till mig och min dag blev räddad xD  haha.

Vi gick runt och gjorde ingenting i stan. jag köpte en ny rougeborste på H&M och sofia köpte brännda mandlar och björnborg trosor.
Sen träffade vi marina och gick till donken och käkade och det va en i m8in klass som jobbade haha xD
sen åkte vi hem och jag blev på as dåligt humör, IGEN.

Halv 9 gick jag ner till erika och vi kollade på en film som handlade om en tjej som hade tänder i fittan som bet av kuken på killarna som försökte knulla ghenne när hon inte ville. hon lyckades döda 4 killar och hon bet även av 4 fingar på pedo gynekologen som skulle kolla hur trång hon va typ haha xD
2009-01-11
 00:28:29

dreads!

Jag har kommit på att jag ska göra dreads igen. Så fort mitt hår blir långt nog så ska jag fan ha dreads asså.   Jag ångrar som fan att jag klippte av/kammade ut mina. =/    Aja, vi får se om jag kan göra nya snart då iaf :D  Hoppas hoppas hoppas ! :D

Jag har kommit på att jag ska göra dreads igen. Så fort mitt hår blir långt nog så ska jag fan ha dreads asså.   Jag ångrar som fan att jag klippte av/kammade ut mina. =/    Aja, vi får se om jag kan göra nya snart då iaf :D  Hoppas hoppas hoppas ! :D
2009-01-11
 00:16:47

lördag

Inatt drömde jag 2 väldigt konstiga drömmar.
första drömmen : Jag trodde att jag hade HIV så¨jag och mamma köpte stickor som man kunde kissa på för att se om man hade det. (Jag vet att det inte finns sånna tester som man kan göra hemma, men i min dröm fanns det :P ) Man skulle kissa på stickan och om det blev ett kors så hade man HIV.
Mamma fick inte vara med när jag kissade. På första stickan blev det ett kors och på den andra med. eftersom det var kiss i toaletten så stoppade jag ner 4 stickor i toaletten och det blev ett kors på alla utom en, och jag tänkte - Men va i helvette. Men jag sa till mamma att det inte visade något kors för jag ville inte att hon skulle bli ledsen.  
Sen av någon konstig anledning så skulle jagh och min mamma till doktorn och jag var jätte nere eftersom jag visste att jag skulle dö pga HIV.  jag satt ihopsäckad på en stol och kollade på min mamma som tyckte att jag skulle resa mig upp och sa att jag hade HIV och hon började hyperventilera och tappade typ andan. sen vaknade jag och as grinade haha xD

andra drömmen : Jag och mamma var i taby centrum och så ser vi rabia som kommer ut från JC med jätte många kassar. Mamma säger till mig - Gå och underhåll han så ringer jag polisen.
Så jag springer fram till han och kramar han och låtsas grinar och säger förlåt och han fattar ingenting. Sen pussar jag han precis innan poliserna tar honom i armen och han fattar frtfarande ingenting och följer med dom som ett frågetecken. Sen helt plötsligt var han på folsom prision fast det ser precis ut som fängelset i prision brek. sen vaknade jag haha :P

Handbollsmatch imorse kl 12, de va fett najs. Vallentuna mötte jakobsberg och vallentuna vann med 26-5. Jakobsberg, ni suger kuk.

efter det kollade jag och johan på walk the line och sen så gick vi hem till sofia och träffade henne och nettan och drack lite öl och kollade på den oändliga historien :) och nu sitter jag här haha xD
God natt.

2009-01-11
 00:01:05

Välkommen till min nya blogg!